لیست اختراعات میلاد حیدری
مكانيزمي در پشت دريچه كولر به منظور توزيع يكنواخت هوا به تمام قسمت ها، طراحي شده است. اين مكانيزم شامل يك پروانه، مجموعه چرخدنده و دريچه مي باشد. با برخورد هوا به پروانه گشتاوري ايجاد شده كه باعث چرخش چرخدنده ها مي شود. با چرخش چرخدنده ها و انتقال نيروي باد، انرژي مورد نياز براي جابجايي پره ها را تامين مي شود. و در نهايت جابجايي پره ها سبب توزيع يكنواخت هوا در محيط مي شود.
كفش پوينت به منظور محافظت از مچ پا حين ژيمناستيك ريتميك داراي طراحي متفاوتي بوده كه از مكانيزم حركتي سيال در قسمت پوينت بر اثر وزن بدن و انتقال آن به قسمت مچ و قوزك پا توسط فشار ايجاد شده در زمان پوينت كردن پا استفاده شده است، كه از آسيب ديدگي و شكستگي مچ و قوزك پا جلوگيري مي نمايد. همچنين كفي اين كفش به صورت يكتيكه مي باشد. اين كفش هنگام ژيمناستيك ريتميك كمترين آسيب به پا ها وارد مي شود علت اين امر وجود قسمتي در كفش است كه در محل قوزك و مچ پا قرار مي گيرد و توسط سيال انتقال يافته كه از فشار روي پنجه به حركت در آمده و در لوله هاي نازك تعبيه شده در اين محل قرار مي گيرد و از پيچ خوردگي و آسيب به پا جلوگيري مي كند.
دستگاه توليد پيوسته قند پختي به صورت اتوماتيك با اهداف توليد به صورت اتوماتيك و مداوم و كاهش ضايعات خورد شدن طراحي شده است. در اين دستگاه فرايند پخت، قالب ريزي، خنك سازي و خروج پساب به صورت پيوسته انجام شده و بدين صورت است كه ابتدا ماسكوييت در داخل قالب ها ريخته شده و پس از سرد شدن و تشكيل بلور هاي قند، پس آب از داخل ند جدا مي شود و در محل مربوطه كه در دستگاه تعبيه شده است سرازير مي شود. پس از اين مرحله، يعني بعد از گرفته شدن پساب در مسير قالب ها با عبور از روليك انتهايي، با توجه به طراحي لولايي مكعب ها، قالب باز مي شود و اماده خروج قند از قالب ها ميگردد به منظور خروج راحت ترقند در اين قسمت بر روي روليك انتهايي دريچه هاي خروجي هوا قرار گرفته تا از سوراخ انتهاي قالب به پشت قند فشار وارد كرده و ان را از قالب جدا كند. بعد از خروج قند از قالب ها، قند ها روي يك نوار نقاله ريخته مي شود و وارد تونل گرمكن شده و توسط شك هاي حرارتي به سرعت خشك شده و اماده بسته بندي مي گردد.
نيل طراحي شده از دو لوله تلسكوپي كه باچرخش پيچي كه خاصيت مغناطيسي دارد افزايش طول داده وچرخش پيچ مغناطيسي توسط كمربند مغناطيسي كه از بالشتك هاي مغناطيسي در حال حركت ساخته شده، صورت ميپذيرد.در قسمت پايين پيچ نيم دنده هايي طراحي شده تا از جابه جايي هاي بي مورد جلوگيري گردد.
در دستگاه طراحي شده از يك توليد كننده گاز ازن استفاده شده كه ازن توليد شده توسط انژكتورهاي قرار گرفته در مسير واردمايع شود. با تزريق گاز ازن به مايع مواد محلول در اب كه باعث رنگ دار شدن شربت ميشود رسوب كرده و با عبور از صافي طراحي شده گرفته شده و محلول اماده تغليظ ميگردد. شربت با عبور از تغليظ كننده و با برخورد مايع به پره هاي انتقال دما و ايجاد خلا در مسير غليظ شده و اماده ورود به ميكسر مي شود تا شوك لازم با اضافه شدن پودر قند به مايع وارد شده و مايع غليظ شده شروع به كريستال زدن نمايد و با ورود به قالب ها اماده توليد قند يا شكر گردد
دستگاه توليد قند پختي مكانيزه تمام اتوماتيك با اهداف توليد به صورت اتوماتيك و مداوم و كاهش ضايعات خورد شدن طراحي شده است. در اين دستگاه فرايند پخت، قالب ريزي، خنك سازي و خروج پساب به صورت پيوسته انجام شده و بدين صورت است كه ابتدا ماسكوييت در داخل قالب ها ريخته شده و پس از سرد شدن و تشكيل بلور هاي قند، پس آب از داخل قند جدا مي شود و در محل مربوطه كه در دستگاه تعبيه شده است سرازير مي شود. پس از اين مرحله، يعني بعد از گرفته شدن پساب در مسير قالب ها با عبور از روليك انتهايي، با توجه به سليكوني بودن نوار و عدم چسبندگي سيليكون باعث خروج آسان قند ميشود. در آخر براي اطمينان از خروج قند ها از قالب يك فرچه مخصوص تعبيه شده است.
موارد یافت شده: 6